FC Kalmar - Futsal
ANDRÉAS LUNDQVIST FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

ANDRÉAS LUNDQVIST FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

Andréas Lundqvist och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 som gör att den bolltrygge och lojala spelaren representerar FC Kalmar under kommande säsong. Andreas är en viktig spelare både på plan och utanför som besitter en bollkänsla och lojalitet av rang. Andréas blir vår sjunde spelare som skriver kontrakt inför säsongen 21/22.

”Jag väljer att förlänga med FC Kalmar på grund utav att jag känner att jag inte fått uppleva FC Kalmar ”på riktigt”. Jag skrev på inför förra säsongen som inledde bra med två vinster och sen tog det slut. Jag tror fortfarande på det vi gör och hoppas på en lyckad säsong.” säger Andréas.

Sportchef Wayne Palmborg;

– Jag är väldigt glad över att Andréas väljer att stanna kvar i FC Kalmar. Andréas är ny inom futsalen men det jag sett av honom på träning och i matchspel ser väldigt bra ut och det känns som om han spelat futsal i flera år. Han är en rutinerad och ambitiös spelare som kommer passa perfekt i vårt lagbygge.

Se fler nyheter