FC Kalmar - Futsal
ARMIN CRNOVRSANIN NY HUVUDTRÄNARE FC KALMAR DAM!

ARMIN CRNOVRSANIN NY HUVUDTRÄNARE FC KALMAR DAM!

FC Kalmar har gjort klart med en ny huvudtränare för damlaget inför säsongen 2021/2022. Det blir Armin Crnovrsanin som kommer att leda FC Kalmar. ”Jag valde att skriva på för FC Kalmar för jag tror på klubben. FC Kalmar har visat sig vara en stark förening som fortsätter att växa och jag vill vara en del av den”, säger Armin.

Wayne Palmborg om Armin Crnovrsanin:
– Jag är väldigt glad över att Armin väljer att skriva på för FC Kalmar Dam. Sportgruppen träffades under juli-månad och diskuterade vad som behövdes för att visa att vi satsar på vårt damlag och futsalen i Småland. Vi behöver ett futsaltänk på våra träningar och matcher och någon som kan utveckla föreningen framåt. Det får vi av Armin. Armin dömer futsal på hög nivå och har tidigare varit huvudtränare inom futsal. Dessutom brinner Armin för att utveckla ett fusaltänk vilket var väldigt viktigt för oss.

Armin Crnovrsanin om FC Kalmar:

– Jag valde att skriva på för FC Kalmar för jag tror på klubben. FC Kalmar har visat sig vara en stark förening som fortsätter att växa och jag vill vara en del av den. Jag tror också att jag kan bidra med min erfarenhet inom futsalen och utveckla laget till att förstå futsal och hur roligt det är att spela futsal.

Armin Crnovrsanin om sig själv:
– Jag är 30 år gammal och bor i Kalmar med familjen. Just nu jobbar jag inom Kriminalvården.Jag dömer fotboll, futsal och beachsoccer. Jag älskar futsal. Har dömt fotboll och futsal sedan 2006.

Armin Crnovrsanins tankar och ambitioner:
– Jag vet hur det är att vara på olika sidor av spelplanen, som domare men även som spelare och tränare. Och där har jag en bra fördel. Jag tror mycket på offensiv fotboll med högt tempo, inom futsal gynnas lagen som vill spela offensivt. Med offensiv futsal vill jag att spelarna ska jobba mycket med boll och alla ska kunna vara bekväma att hantera bollen. Jag kommer lägga all min energi och engagemang på att utveckla futsalen i FC Kalmar att spela futsal och inte fotboll. Med mig vid rodret så kommer vi nå nya höjder.

Varmt välkommen till FC Kalmar, Armin Crnovrsanin!

Se fler nyheter