FC Kalmar - Futsal
ARMIN HUSEINOVIC KLAR FÖR FC KALMAR!

ARMIN HUSEINOVIC KLAR FÖR FC KALMAR!

Armin Huseinovic och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1. FC Kalmar har tidigare försökt värva Armin under två säsonger men nu har man äntligen lyckats säkra anfallarens signatur. Armin Huseinovic blir FC Kalmars andra spelare på kontrakt.

”Jag har valt att skriva på för FC Kalmar då jag tycker att föreningen har ett tänk och en helhetsplan inför framtiden som jag tycker är bra. Dessutom tycker jag att organisationen runt hela föreningen är bra och stadig” säger Armin.

Sportchef Wayne Palmborg;
– Jag är väldigt nöjd över att vi lyckats värva Armin till FC Kalmar. Han kommer att passa in perfekt i det nya truppbygget FC Kalmar startat i gång. Armin vet vad han vill och är professionell i allt han gör. Huseinovic är en duktig anfallare som med sin teknik och genombrottskraft kommer skapa farliga lägen åt oss i varje match.

”Min målsättning med FC Kalmar är att hjälpa föreningen till att nå SFL, vilket jag anser att FCK ska vara. Dessutom spelar FC Kalmar en högre nivå vilket innebär motstånd mot bättre spelare och lag, vilket gör att jag som spelare får chansen att utmana samt utveckla mig själv som spelare” avslutar Armin.

Se fler nyheter