FC Kalmar - Futsal
ARNEL VUCKIC NY KLUBBCHEF I FC KALMAR!

ARNEL VUCKIC NY KLUBBCHEF I FC KALMAR!

30-årige Arnel Vuckic kommer senast från en ordförandepost inom föreningen men väljer nu att växla upp sitt uppdrag och blir föreningens första klubbchef.

Ordföranden Christos Vergos:
Jag vill passa på och hälsa Arnel Vuckic välkommen till FC Kalmar. Arnel kommer in med en stor kunskap inom föreningen och har varit med och byggt upp FC Kalmar. Arnel sitter med bra kontakter inom näringslivet och är ett välkänt ansikte i Kalmar.

Nybliven klubbchef för FC Kalmar, hur känns det?
– Det känns riktigt bra att få äran att representera FC Kalmar som klubbchef.

Berätta lite vad du tidigare haft för ansvar i klubben?
– Utöver mitt styrelseuppdrag som ordförande har jag varit med och drivit marknadsfrågor, sociala medier, evenemang på plats, utveckling av föreningen och varit delaktig i damlaget och en satsning på vår framtida ungdomsverksamhet. Vi startar i gång en spännande satsning på ett futsalgymnasium tillsammans med Calmare Internationella Skola (CIS) som jag ser fram emot.

Varför kände du att du ville ta detta ansvar?
– När möjligheten kom upp kände jag att detta är något jag tycker är roligt och något jag vill utvecklas inom. När styrelsen presenterade en väldigt spännande satsning kunde jag inte tacka nej.

Vad vill du åstadkomma i rollen?
– För mig är det väldigt viktigt att samtliga inom FC Kalmar får rätta förutsättningar till sitt idrottande. Utöver sporten är det väldigt viktigt att föreningen går framåt i sina satsningar och att medlemmar och publik får uppleva trygga, säkra och häftiga evenemang.

Vad är det som gör FC Kalmar unikt?
– FC Kalmar är unikt för det är en ung förening med stor utvecklingspotential. FC Kalmar lär sig varje dag och tar små steg i rätt riktning. Ingen är större än FC Kalmar och det tycker jag är unikt.

Vad kan vi förvänta oss av FC Kalmar år 2021?
– FC Kalmar startar i gång sin ungdomssatsning under 2021. Utöver ungdomssatsningen så hoppas jag att vårt damlag äntligen kan få premiärspela då jag vet att spelare, ledare och publik väntar på detta. FC Kalmar måste utveckla sin organisation så den blir större och med bred kunskap. Utan en organisation faller allt. Här vet jag att styrelsen jobbar hårt och aktivt för att bredda organisationen.

Välkommen Arnel Vuckic till FC Kalmar!

Se fler nyheter