FC Kalmar - Futsal
Division 1 Futsal Dam – Säsongen inställd!

Division 1 Futsal Dam – Säsongen inställd!

SmFF:s tävlingskommitté har tagit beslut om seniorserierna i futsal utifrån de beslut som SvFF har tagit kring kvalet till div 1 herrar och RFL. Besluten är tagna utifrån riktlinjerna från folkhälsomyndigheten. Tävlingskommittén har beslutat att ställa in både herr- och damserien i futsalsäsongen 2020/2021.

En kort intervju med huvudtränaren Johan Hellsten hittar du längre ner.

Vad är din känsla att Div 1 Futsal Dam ställs in?

Min känsla att det ställs in är såklart tråkigt då alla var väldigt sugna på att spela. Tror det hade blivit en väldigt rolig säsong. Men helt förståligt med tanke på den pandemi som vi lever med just. Så vi respekterar beslutet.

Hur har månaderna med FCK Kalmar känts?

De månader med laget, föreningen och alla runt om har bara varit positivt. Proffsigt, familjärt och bara väldigt roligt.

Vad händer härnäst med FCK Dam?

Vad som händer här näst få vi se lite. Intresset finns och många hade sett fram emot detta. Många lag är igång utomhus men vi ska väl försöka samla gruppen emellanåt för att ändå hålla ihop gruppen när nu det ges möjlighet. Vi får avvakta och se hur läget kommer att förändras framöver.

Något du vill hälsa våra supportrar?

Vi hoppas att pandemin kommer att avta nu i och med att vaccin har börjat ges. Men fortsätt att ta hand om varandra så att vi kan ses i hallarna under 2021.

Ta hand om varandra och håll avstånd!

Se fler nyheter