FC Kalmar - Futsal
FC KALMAR FÖRSTÄRKER MARKNADSSIDAN!

FC KALMAR FÖRSTÄRKER MARKNADSSIDAN!

Hashim Malik och Shan Sheikh, nya marknadsansvariga för FC Kalmar.

På marknadssidan blir det stora organisatoriska förändringar när Hashim Malik och Shan Sheikh tar hand om stafettpinnen och riktar fokus att inom fem år bli den futsal förening som näringslivet i Sverige helst samarbetar med. Hashim och Shan är välkända ansikten i Kalmar och besitter långa erfarenheter inom försäljning, affärsutveckling och marknadsföring.

Klubbchefen Arnel Vuckic:
– Jag vill först och främst välkomna Hashim och Shan till FC Kalmar. Denna rekrytering visar att FC Kalmar menar allvar i sina framtida partnerskap tillsammans med näringslivet. Marknaden har varit väldigt bra för FC Kalmar men kryddas rejält nu med Hashim och Shan som marknadsansvariga.

Berätta lite om dig själv?

Shan:
Jag är en glad kille som älskar sport. Framförallt fotboll, padel och givetvis futsal. Jag är född och uppvuxen i Kalmar och har gått i skolan ihop med och även fostrats tillsammans i fotbollsklubben Kalmar AIK med många utav spelarna i FC Kalmar. Och det gör mig extra glad att jag nu fått möjligheten att vara delaktig i en väldigt fin förening med hjärtat i sporten och staden precis som jag.

Hashim:
En 41-årig Kalmarkille som gått på Lars Kagg och uppvuxen i Smedby. Sedan studerat till civilekonom på Stockholms Universitet. Fru och tre barn. Har bott utomlands de senaste fem åren men nu precis hemkommen från det internationella utlandsuppdraget.

Vad jobbar du med idag och har gjort senaste åren?

Shan:
Idag jobbar jag som säljare på Telebyrån vilket jag gjort dem senaste två åren då jag var med och startade upp bolaget. Innan det testade jag vingarna i Göteborg där jag jobbade i Telenorbutiker runt om på västkusten.

Hashim:

Jobbar som Marknads- och Försäljningschef på Hitachi ABB Power Grids. Har varit på samma bolag (ABB) i över 12 år inom olika roller och jobbat med affärsutveckling, marknadsföring och försäljning.

Marknadsansvarig för FC Kalmar, hur känns det?

Shan:
Det känns självklart superroligt att få vara med på denna spännande resa och dessutom hjälpa föreningen med något så viktigt som ekonomin.

Hashim:
Spännande att få vara med och bygga vidare på det hårda jobbet som föreningen utfört.
FC Kalmars framgång har ekat till och med utanför landets gränser var ifrån jag har följt laget!

Varför kände du att du ville ta detta uppdrag?

Shan:
För mig handlar det mycket om att skapa långsiktiga relationer med alla sponsorer.

Hashim:

Känner att jag kan bidra med min yrkesmässiga erfarenhet och har saknat det svenska föreningslivet, där alla är välkomna oavsett bakgrund, när jag bott utomlands.

Vad vill du åstadkomma i din roll?

Shan:
Ekonmin i en förening är trots allt en nyckel för att kunna uppnå dem visioner och mål som sätts. Och FC Kalmar har höga mål och ambitioner precis som jag.

Hashim:
Idrott är min passion och jag har spelat badminton i svenska landslaget i mina yngre år men även spelat fotboll i flera olika föreningar i Kalmar och på Öland. Tar med mig min vinnarinstinkt i min nya roll och hoppas att med en proaktiv approach och hårt arbete kunna nå högre höjder tillsammans med hela FC Kalmar. Min vision är att vi inom fem år ska vara den futsal förening som näringslivet i Sverige helst samarbetar med.

Varmt välkomna till FC Kalmar Hashim & Shan!

Se fler nyheter