FC Kalmar - Futsal
Flamur Popaj förlänger med FC Kalmar!

Flamur Popaj förlänger med FC Kalmar!

Idag har FC Kalmars #7 Flamur Popaj förlängt med FC Kalmar. Kontraktet är skrivet på 1+1 och börjar gälla den 15 augusti.

Flamur är en explosiv och teknisk spelare som är bra en mot en. Under förgående säsong tog Flamur fler kliv i sin utveckling och vi är väldigt glada och förväntningsfulla inför säsongen 20/21.

Sportchefen Wayne Palmborg om förlängningen:

– En trevlig kille, precis en sådan vi vill ha i föreningen. Vi är väldigt glada över förläggningen och det visar att vi fortsätter på rätt spår. Flamur är en väldigt kvick och teknisk spelare som kommer skapa många poäng för FC Kalmar. För mig är han mer av en futsalspelare än en fotbollsspelare som kan gå väldigt långt.

Vem är Flamur Popaj?

– Jag är en grabb på 28 år. På fritiden tränar jag och umgås med familj och vänner. Jag jobbar på Försäkringskassan som försäkringshandläggare. Om jag inte spelar futsal så spelar jag fotboll i Flygsfors-Gadderås IF. Som Karwan tidigare nämnde så har även jag fått upp ett intresse för padel och jag rekommenderar sporten för er som inte testat.

Första gånger du spelar en hel säsong inom futsal, vad tycker du att du utvecklade mest?

– Jag tycker att man alltid utvecklas och lär sig nya saken hela tiden. Men det jag tycker att jag utvecklade mest måste det vara det taktiska och hur man tänker i futsal. Det är en jätteskillnad från fotbollen.

Vad är dina styrkor i spelet och vad tillför du?

– Mina största styrkor är min snabbhet och teknik. Jag vill säga att jag ofta tillför hot framåt.

Dina personliga mål?

– Jag vill gärna få ut mer av denna säsong än förgående, med det menar jag att jag gärna bidra till fler mål och visar mina styrkor på plan. Jag tycker att jag hade en trög och ojämn säsong, kanske för att det var så taktiskt och andra sätt att spela på som jag inte var van vid.

Andra säsongen i Division 1, förväntningar?

– Det är en tuffare serie nu än förra säsongen, men vi har mer erfarenhet nu än förgående år. Det blir en rolig utmaning som jag tror vi löser om vi håller fokus hela vägen.

5 SNABBA

Favoritresmål?

Marbella

Vilka tre saker måste finnas i ditt kylskåp?

Ägg så jag kan göra mina proffsiga omeletter, ost och cola zero.

Vad spelas på spotify just nu?

Allt möjligt, anpassar oftast min musik utifrån rådande situation men mycket svensk hiphop och albansk musik blir det.

Vad vill du säga till våra fans?

Fortsätt stötta oss, ni var magiska förra säsongen. Fortsätt med ert stöd så kommer ni få 10 gånger mer tillbaka.

Vilket lokalt företag vill du tipsa om och varför?

The Barber Kalmar måste jag säga. Det är precis nytt och för att Karwan driver det. Karwan är duktig på det han gör och en fantastisk människa. Ingen kommer bli missnöjd.

Tack Flamur för en härlig intervju och lycka till med dina proffsiga omeletter!

Se fler nyheter