FC Kalmar - Futsal
Flamur Popaj lämnar för Kalmar FF Futsal!

Flamur Popaj lämnar för Kalmar FF Futsal!

Flamur Popaj eller ”Flamman Rosengård” som han också kallas lämnar FC Kalmar för Kalmar FF Futsal. Flamur är en frisk fläkt som alltid ger 100% och KFF ska vara väldigt nöjda med övergången.⁣

Wayne Palmborg, sportchef: ⁣

– Självklart är det tråkigt men vi visste att han saknade motivationen och vi gav honom tid till att tänka igenom sitt beslut. Duktig futsalspelare som vi hade räknat med men som valde att gå vidare och vi önskar honom all lycka. ⁣

Flamur om sin tid i FCK:⁣

– ”Jag har efter mycket om och men bestämt mig för att inte spela vidare med FC kalmar den här säsongen. Anledningen till mitt beslut är väl för att jag inte har motivationen eller orken att lägga den tid som krävs, samt att jag egentligen bara ville ta det lugnt den här säsongen. ⁣

Men jag är evigt tacksam för att jag fått vara med den här resan med FC Kalmar under dessa ca 2 år. Jag har lärt mig extremt mycket om futsal samt fått va en del av en stor familj som bidragit med mycket kärlek och glädje. ⁣

Jag kommer heja fram FCK från läktaren! Jag önskar laget all lycka och jag hoppas verkligen att FCK tar klivet upp i år! Tack för min tid, jag kommer alltid vara en FC Kalmar supporter! All kärlek ❤️”⁣

FC Kalmar önskar Flamur all lycka i sin nya klubb!

Se fler nyheter