FC Kalmar - Futsal
GENTRIT CITAKU KLAR FÖR FC KALMAR!

GENTRIT CITAKU KLAR FÖR FC KALMAR!

Gentrit Citaku och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 som gör att den tekniske tvåvägsspelaren representerar FC Kalmar under kommande säsong. Citaku som spelat och vunnit SM-guld med IFK Norrköping och dessutom tagit brons i både EM och VM med det svenska U17-landslaget kommer närmast från SFL-laget Örebro Futsal Club. En riktig bombvärvning som förstärker FC Kalmar rejält. Citaku blir vår tolfte spelare som skriver kontrakt inför säsongen 21/22.

”Jag blev mäkta imponerad över hur bra och välskött organisationen hos FC Kalmar fungerar. Hela organisationen känns redo för årets upplaga och det är en skön känsla som spelare och veta” säger Gentrit.

Sportchef Wayne Palmborg:
– En toppenvärvning! Gentrit stärker oss rejält med sin rutin, vinnarskalle och tvåvägspel. Att få in Gentrit visar att FC Kalmar menar allvar med sin satsning. Gentrit har tidigare mött FC Kalmar då han tillhörde seriekonkurrenten Ektorp FK och vi är oerhört glada över att han spelar för oss och inte emot oss.

Välkommen till FC Kalmar! Hur är första känslan?

Tack så mycket! Känslan är bra, hela organisationen känns redo för i årets upplaga och det är en skön känsla som spelare och veta. Jag blev mäkta imponerad över hur bra och välskött organisationen hos Kalmar fungerar.

Berätta lite om dig själv?

Jag är 25 år gammal, och har nog hunnit med att spela alla divisioner i både futsal och fotboll.

Hur har processen gått till från första kontakten till att du idag är klar för FC Kalmar?

Det började med att jag fick ett samtal av tränaren Arben som frågade hur läget såg ut futsalmässigt inför i år, samtidigt som jag hade en dialog med min vän Igge som redan hade skrivit på för FC Kalmar. Samtalen gick och intresset blev starkare, till slut föll det för FC Kalmar. Mestadels på grund av ambitionerna klubben har och organisationen kring klubben.

Välkommen till FC Kalmar, Gentrit!

Se fler nyheter