FC Kalmar - Futsal
GIGA CHKHEIDZE FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

GIGA CHKHEIDZE FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

Giga Chkheidze och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 och den stabila försvarspelaren fortsätter att spela för FCK. FC Kalmar är väldigt nöjda över signaturen och att Giga väljer att spela för FC Kalmar. Giga är en riktig föreningsmänniska som brinner för samtliga runt om föreningen. Giga blir den tredje spelaren som skriver på ett kontrakt inför säsongen 21/22.

”Jag väljer att förlänga med FC Kalmar eftersom att föreningen har en tydlig bild på vad föreningen vill. Det är ett väldigt starkt team som gått ihop och alla vill något. För mig är det viktigt att jag inte kastar bort min tid till något halvhjärtat och i FC Kalmar vet jag att jag får 100% av samtliga” säger Giga.

Sportchef Wayne Palmborg;
– Att Giga väljer att förlänga med FC Kalmar visar att det vi håller på och bygger är bra då Giga är en som alltid efterfrågar professionalism. Giga är en rutinerad försvarsspelare som gillar att styra spelet och sticka upp i banan. Jag är väldigt glad att få in Giga då jag gillar det han uträttar på plan och är en toppenmänniska!

Se fler nyheter