FC Kalmar - Futsal
IGNATIUS MALKI KLAR FÖR FC KALMAR!

IGNATIUS MALKI KLAR FÖR FC KALMAR!

Ignatius Malki, med 91 mål på 59 matcher i högsta ligan, SFL är klar för FC Kalmar! Igge som han kallas är välkänd i Sverige och har spelat med och mot de bästa spelarna i Svenska Futsal Ligan. Igge har precis spelat Champions League tillsammans med Hammarby IF som är dubbel svensk mästare i Sverige. Det är även från mästarna Hammarby IF som FC Kalmar plockar in storstjärnan!

Varmt välkommen till FC Kalmar! Hur är första känslan?

– Den är bra och jag är förväntansfull på att säsongen ska börja och få spela för min nya klubb och den mäktiga publik som FC Kalmar har.

Berätta lite mer om dig själv?
– Jag är en 29 åring sportintresserad kille som älskar futsal. Bott i Norrköping hela mitt liv tills nu då jag flyttat till Kalmar pga futsalen och jobbet. Jag har precis studerar klart som elektriker och börjat mitt lärlings jobb här i kalmar. Jag älskar att träna och hela tiden pusha mig själv till det yttersta. Hatar att förlora.

Hur har processen gått till från första kontakten till att du idag är klar för FC Kalmar?

– Det började med att FC Kalmar hörde av sig i våras och frågade om jag var intresserade att spela för dem. Jag själv har bara goda minnen ifrån när jag mött FC Kalmar i deras sporthall inför en stor publik. Dem har en häftig inramning och stor publik. Det är toppklass gällande evenemangen vilket lockade mycket.

” -Men det som lockade mest förutom en proffsig organisation och häftig matchevenemang som FC Kalmar har är att föreningen erbjöd en helhets koncept som jag tyckte passade bra utifrån vad jag stod i mitt liv just nu.”

Hur har FC Kalmar tagit emot dig?
– Dem har tagit emot mig på bästa sätt. Jag upplever att allt har varit proffsigt och förberett. Det finns många fina människor i föreningen och runt omkring som välkomnat mig och hjälpt mig under min första tid i Kalmar. Jag uppskattar det verkligen.

Se fler nyheter