FC Kalmar - Futsal
Inför hemmapremiären: ”Det ska bli väldigt roligt att spela på vår hemmaborg igen!”

Inför hemmapremiären: ”Det ska bli väldigt roligt att spela på vår hemmaborg igen!”

Azad Eliassi, FC Kalmars egna quarterback tar tempen inför hemmapremiären mot Dribbla United FK. Dribbla United FK förlorade som bekant sin hemmapremiär mot suveräna Ektorp FK och vill såklart studsa tillbaka.

FC Kalmar bortaslog Sickla IF med 0-5 och FCK vill såklart förlänga sin segersvit och kommer göra allt för att få hemmasupportrarna att jubla.

Hemmapremiär nu på lördag! Hur går tankarna?

– Äntligen. Säsongen känns inte riktigt igång utan en hemmapremiär. Det skall bli väldigt roligt att spela på vår hemmaborg igen.

Hur tyckte du att det gick för dig och för laget i vinsten mot Sickla IF?

– Vi gör en nästintill fläckfri match. Alla spelare gör sitt jobb. Jag tycker att Sickla är ett bra lag och det kommer visa sig under säsongen.

Det jag tycker utmärker oss denna match är spelet utan boll. Vi släpper inte till många chanser och kontrar väldigt bra. Vi är trygga i defensiven. Personligen kändes det positivt. Jag känner mig i bättre fysisk form detta året.

Vad tycker du ni ska ta med er från matchen mot Sickla IF?

– Att vi kan vara bekväma i spelet utan boll. Vi visar att vi inte alltid behöver vara det spelförande laget i matchen för att vinna och skapa mest lägen. Detta tror jag kommer vara något vi kan bygga på och luta oss tillbaka mot under säsongen.

Vad vet du om Dribbla United FK?

– Hört att dem skall vara duktiga individuellt. Namnet ”Dribbla” säger det mesta. Dock spelar motstånd ingen roll för oss. Vi anpassar oss inte efter något lag. Vi vet vad vi går för.

Vad vill du hälsa våra supportrar?

– Håll i och fortsätt heja fram oss hemifrån. Inom kort ses vi på matcherna igen och ska tillsammans återskapa upplevelsen i Kalmar Sportcenter!

Se fler nyheter