FC Kalmar - Futsal
JALAL ELIASSI SARZALI FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

JALAL ELIASSI SARZALI FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

Jalal Eliassi Sarzali och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 som gör att den bolltrygge och tekniska spelaren representerar FC Kalmar under kommande säsong. Jalal är en erkänd duktig futsalspelare som besitter en stor rutin inom futsal, dessutom är han en viktig person i omklädningsrummet och på plan. Jalal blir vår sjätte spelare som skriver kontrakt inför säsongen 21/22.

”Jag väljer att förlänga då jag ser att föreningen har ett tydligt bild på hur föreningen ska drivas. Dessutom vill samtliga inom föreningen satsa mot SFL vilket gör det lättare för mig att förlänga då jag alltid vill vinna.” säger Jalal.

Sportchef Wayne Palmborg;

– Jag är väldigt glad när en så rutinerad futsalspelare som Jalal väljer att förlänga med FC Kalmar. Jag ser framemot att få se Jalal spela då han är en väldigt smart spelare som kommer att tillföra mycket till laget med hans kvalité och erfarenhet. Jalal har dragits med skador senaste två säsongerna men är nu tillbaka i fin form och det ska bli härligt att få se Jalal spela futsal.

Se fler nyheter