FC Kalmar - Futsal
JOHANNES VALFRIDSSON FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

JOHANNES VALFRIDSSON FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

Johannes Valfridsson och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 som gör att den reflexsnabbe målvakten representerar FC Kalmar under kommande säsong. Johannes är en viktig spelare både på plan och utanför som FC Kalmar värdesätter högt. Johannes blir vår åttonde spelare som skriver kontrakt inför säsongen 21/22.

”Jag har valt att förlänga eftersom jag tycker att FC Kalmar har visat sedan starten att det finns stora ambitioner och tydliga mål, vilket är särkilt tydligt inför årets säsong. Futsalen växer hela tiden i Sverige och framförallt i Kalmar. Därför tycker jag att det ska bli mycket kul och spännande att få vara en del av FC Kalmar även i år.” säger Johannes.

Sportchef Wayne Palmborg;

– Jag är väldigt glad övar att Johannes väljer att förlänga med FC Kalmar. Johannes är en väldigt duktig målvakt som har åldern på sin sida. Han besitter bra reflexer och är stark i spelet. Med Johannes har vi två väldigt bra målvakter klara för säsongen 20/21. Johannes passar väldigt bra in i gruppen och är en person som är professionell och som alltid vill utvecklas.

Se fler nyheter