FC Kalmar - Futsal
KLART! Pontuz Löfgren, ny samarbetspartner!

KLART! Pontuz Löfgren, ny samarbetspartner!

FC Kalmar inleder ett samarbete med Pontuz Löfgren.

Om Pontuz Löfgren AB:

En lyckad affär, för oss, börjar med att lyssna på båda säljare och köpare – och slutar då de känner sig trygga, ekonomiskt, juridiskt och emotionellt.

Att lova är en sak, att leva upp till det är en annan. När du kommer till Pontuz Löfgren kan du förvänta dig allt och lite till. Detta då vi har pålästa och välutbildade mäklarassistenter samt några av Sveriges mest framgångsrika fastighetsmäklare. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar inom vårt område och har under åren byggt upp ett starkt spekulantregister och kontaktnät.

Pontuz Löfgren:

– Vi ser att FC Kalmar, redan med sin korta historia, fyller en viktig funktion i Kalmar och verksamheten breddas kontinuerligt. Föreningens fantastiska engagemang smittar dessutom av sig på ett härligt sätt. Vi är därför stolta över att få sponsra FC på bred front under kommande säsonger.

Arnel Vuckic:

– Pontuz Löfgren AB är ett välkänt företag i Kalmar och i Sverige så det är väldigt roligt och spännande när ett företag i den storleken vill samarbeta med FC Kalmar. Pontuz Löfgren närvarade själv på vår nätverksträff och föreläste om bostadsmarknaden.

Pontuz Löfgren kommer att synas på matchdräkter, träningställ och exponering på matchdagar.

Se fler nyheter