Sök
  • Kalmar FC

FCK Shopen!

Nu lanserar vi äntligen vår nya webbshop. Välkommen in på https://team.intersport.se/futsal-club-kalmar Många av våra supportrar har efterfrågat merchandise (handelsvaror) ett bra tag nu och äntligen kan vi uppfylla era önskningar.


FCK Shopen är vår officiella webbshop för supporterprylar och drivs i samarbete med Intersport Kalmar. Här kan du redan nu köpa kläder i såväl vuxen- som juniorstorlekar och framöver kommer vi att fylla på med många fler produkter. Saknar du något? Hör av dig till oss på info@fckalmar.se så ser vi till att rätt produkter finns till rätta priser.

Betalningen gör vid beställning (KLARNA) antingen via faktura eller kort.

För att få FC Kalmars rabatter behöver du vara medlem i CLUB INTERSPORT. Detta görs via länken https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=futsal-club-kalmar

Bonusen är 2-6% på dina bonusgrundande köp. Ju mer du köper, desto högre bonus.

Det här får du i ditt medlemskap med INTERSPORT:

  • Bonus på allt du köper

  • Vi sparar alla dina kvitton som du har bonusregistrerat

  • Rabatter och erbjudanden

  • Inbjudningar till event och Clubkvällar

  • Utan att det påverkar vad du får ut av din egen bonus kan FC Kalmar  ta del och få bonus. Du som privatperson får mellan 2-6% i bonus beroende på hur mycket du handlar och vald förening får ytterligare 3% på alla köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du och din förening. Snack om win-win.
103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla