Sök
  • Kalmar FC

Låt oss presentera FC Kalmars matchställ 21/22!

I takt med att damsektionen skapades har flertalet personer inom föreningen jobbat hårt för att ge damerna bra förutsättningar till att bedriva sin futsalsatsning. Damerna har varit med i många av besluten kring det sportsliga och kan tillsammans med föreningen äntligen presentera er Kalmars hetaste matchställ! Scrolla ner för att höra Moa Westerlunds (foto) tankar om matchstället, fotosessionen och föreningen i stort.

Utan våra samarbetspartners blir det svårt och bedriva föreningen. FC Kalmar vill rikta ett stort tack till samtliga samarbetspartners som valt och sponsra matchstället.

Matchstället presenteras av:

Barometern Puma Intersport Pontuz Löfgren Mat Expressen Wellness Studio Swedbank Scandinavian Investment Atracco Group KalMarkisen BDO Pizzeria Oxen

POSH

 

Foto: Fototjänster i Kalmar Vad tycker Moa om matchstället? - Matchstället var så snyggt att jag höll på och smälla av när jag såg det! Hur var fotosessionen med Fototjänster i Kalmar? - Kan ju inte säga att fotas är min favoritsyssla precis. Men det gick snabbt och smidigt. Fotografen verkade väldigt kunnig och duktig på sitt jobb.


Vad är känslan du fått av FC Kalmar? - Två ord som beskriver min känsla om FC Kalmar hittills är nog proffsighet och målmedvetenhet. Det märks att det är många inom föreningen som arbetar hårt för att nå dit man vill.

215 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla