Sök
  • Kalmar FC

SELIM REDZEPOSKI KLAR FÖR FC KALMAR!

Selim Redzeposki och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 som gör att den smarte och tekniske spelaren representerar FC Kalmar under kommande säsong. Selim blir vår sextonde spelare som skriver kontrakt inför säsongen 21/22.


"Från första mötet med FC Kalmar har det känts rätt, jag fick snabbt uppfattningen att detta är en seriös förening som vill uppnå något stort. FC Kalmar presenterade ett tydligt mål och en tydlig plan på hur vi ska nå dit men samtidigt inget orimligt. Hela föreningen jobbar varje dag för att vi en dag ska nå dit vi vill och det var den främsta anledningen till att jag valde att skriva på." säger Selim.


Huvudtränare Arben Sula: - Selim är en smart spelare med fin funktionell teknik. Han har en bra spelförståelse och en förmåga att lösa svåra situationer på små ytor. Det är en spelare som ger allt i både träning och match och som kommer spetsa till konkurrensen i truppen"Målsättningen är självklart att gå upp till SFL annars hade jag ljugit. Vi måste sikta stort med det gäller samtidigt att vara ödmjuka och jobba hårt varje dag för det kommer inte komma gratis" avslutar Selim.


126 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla