Sök
  • Kalmar FC

Tack Arnel Vuckic för ditt engagemang i FC Kalmar!

Arnel Vuckic har valt att inte förlänga sitt avtal med FC Kalmar och slutar därmed som klubbchef i mitten på maj. Arnel Vuckic blev framröstad till ordförande under säsongen 2019/2020 och var med under debutåret i division 1. Vuckic var med och organiserade föreningen som ökade sin omsättning till nära en halv miljon under sitt debutår i division 1 där matchevenemangen höll hög klass.


FC Kalmar hade även det tredje högsta publiksnittet i Sverige bland alla futsalföreningar 19/20. Under 2021/22 lämnade Arnel Vuckic styrelserummet och blev klubbchef för FC Kalmar med ansvarsområden marknad och evenemang. Under säsongen 21/22 har FC Kalmar haft det högsta publiksnittet bland samtliga futsalföreningar i Sverige.


Under 2021/22 föll FCK Dam på mållinjen i sin jakt på högsta ligan RFL under sin första riktiga futsalsäsong vilket är imponerande och FCK Herr slutade på en andraplats för andra året i rad.


Arnel Vuckic:

- Jag vill rikta ett stort tack till samtliga i och utanför föreningen. Styrelse, det sportsliga, samarbetspartners, supportrar men framför allt alla ideella krafter inom föreningen. Utan er hade denna resa aldrig varit möjlig. Jag har valt och inte förlänga mitt engagemang då jag vill satsa mer på min egen resa och mina satta mål. Jag vill främst tacka min sambo Ellen för all stöttning hon gett mig under dessa år. Föreningen mår bra med mycket kompetent folk som tillsammans jobbar väldigt hårt. I takt med en god framgång för föreningen och egna intressen som vuxit fram kändes matchen mot det svenska landslaget som min ”the last dance”. Det var det häftigaste jag arrangerat. En fullsatt AKEA Arena, där FC Kalmar bjuder på evenemang som håller hög Europa-klass. (Matija Dulvats ord, svensk förbundskapten). Tillsammans med publiken lyfte vi taket på AKEA Arena.


Jag vill tacka min vän Zana Eliassi som andas FC Kalmar. Vi har känt varandra sedan barnsben och jobbar mycket bra ihop. Utan Zana hade FC Kalmar haft det väldigt tufft på och utanför spelplan. Han lägger många timmar på föreningen och bör hyllas mer för det jobb han lägger ner.


Jag vill även tacka Peter Eliasson som är en god vän och mentor i livet. Peters engagemang till FC Kalmar är riktigt stort där han hjälper föreningen med goda råd, sitt kontaktnät och är den som stöttar när det behövs. Peter har även hjälpt mig utanför föreningslivet och det värdesätter jag högt.


FC Kalmars ordförande, Christos Vergos

- Vi i föreningen vill rikta ett stort tack till dig Arnel för allt hårt jobb och hjärta du lagt ner för föreningen. Du är en av de stora faktorerna till att föreningen är där vi är idag. Vi hoppas få fortsätta ha dig som bollplank i föreningen även fast du slutar och förhoppningsvis kan vi knyta till oss dig på matchdagarna i höst och vinter om det går ihop för dig och ditt livspussel.

Tusen tack Arnel, du kommer och är alltid en av oss!
86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla