FC Kalmar - Futsal
Samer Kanaan skriver på för FC Kalmar!

Samer Kanaan skriver på för FC Kalmar!

Samer Kanaan har skrivit på ett kontrakt med FC Kalmar som är skrivet 1+1. Samer har imponerat stort på träningarna och tagit för sig under matcherna. Samer är en spelare som besitter en snabbhet och teknik som få kan mäta sig med.

Sportchefen Wayne Palmborg om förlängningen:

– Samer är en kille som vill något med sin futsal. En lojal spelare som sällan missar en träning och match. Enligt mig besitter Samer en stor potential att bli en väldigt bra och viktig spelare för FC Kalmar. Samer är en positiv kille med rätt inställning som vill visa upp sig och ge allt. En spelare man ska hålla ögonen på.

Vem är Samer Kanaan?

– Jag heter Samer Kanaan och är 19 år gammal och kommer från Jordanien. Jag började spela fotboll när jag var 3 år och utvecklade mig med hjälp av min pappa. 2016 spelade jag i landslaget för Jordanien vilket var roligt och spännande.

Första gången du testar på futsal, vad tycker du om sporten och laget FC Kalmar?

– Jag tycker att det är en stor skillnad mellan fotboll och futsal men jag har fått bra hjälp från grabbarna från FC Kalmar. Futsal passar min spelstil väldigt bra då jag tycker om att röra mig mycket och hjälpa laget att göra mål och vinna. Alla inom FC Kalmar är schyssta och hjälpsamma.

Vad är dina styrkor i spelet och vad tillför du?

– Mina styrkor är att jag har en bra fotbollsteknik som många i laget lyft vilket är roligt.

Dina personliga mål?

– Mina personliga mål är att komma in i laget och göra mitt bästa så jag får speltid och kan utvecklas. Jag vill att FC Kalmar ska bli det bästa laget i Sverige!

Första säsongen i Division 1, förväntningar?

– Att vi tar en match i taget och försöker vinna samtliga matcher.

5 SNABBA

Favoritresmål?

Barcelona

Vilka tre saker måste finnas i ditt kylskåp?

Red Bull, tårta och kyckling & ris

Vad spelas på Spotify just nu?
xxxtentacion

Vad vill du säga till våra fans?

Att ni alltid ska stötta oss så lovar vi att vi gör vårt bästa!

Vilket lokalt företag vill du tipsa om och varför?

Kalmar Kolgrill, riktigt go mat.

Stort tack för intervjun och lycka till under säsongen!

Se fler nyheter