FC Kalmar - Futsal
SANEL HAMZIC KLAR FÖR FC KALMAR!

SANEL HAMZIC KLAR FÖR FC KALMAR!

Sanel Hamzic med 37 mål på 53 matcher i SFL (Svenska Futsalligan) är klar för FC Kalmar. Hamzic hämtas från Norrköping Futsal Klubb och hann göra 9 mål på 12 matcher under säsongen 21/22 i SFL. Sanel beskrivs som en bolltrygg och teknisk anfallare som är en erfaren målskytt. Sanel är spelklar inför mötet mot Dribbla United FK som spelas under morgondagen (lördag 8/1) och blir FC Kalmars sjuttonde spelare på kontrakt.

Varmt välkommen, hur är första känslan?
– Känslan är riktigt bra och jag ser fram emot att representera FC Kalmar och ta del av häftiga inramningar med ett bra publiktryck och att tillhöra en redan stark trupp.

Berätta lite mer om dig själv?
– Jag är 23 år gammal, spelat i Norrköping Futsalklubb i många säsonger nu och har mycket erfarenhet främst från SFL men också från div 1.

Hur har FC Kalmar tagit emot dig?
– FC Kalmar har tagit emot mig fantastiskt bra, FCK känns som en familjär förening och jag har snabbt kommit in i gruppen. Jag har bara fått positiva intryck av FC Kalmar som förening och alla runt omkring. Jag ser fram emot att hjälpa laget och vinna matcher och ta klivet upp till SFL.

Se fler nyheter