FC Kalmar - Futsal
Sasa Sjanic återvänder till FC Kalmar!

Sasa Sjanic återvänder till FC Kalmar!

Sasa Sjanic återvänder till FC Kalmar och blir ansvarig för hela den sportsliga verksamheten i FC Kalmar. Sasa har tidigare varit tränare i FC Kalmar och har en mycket stor erfarenhet och kompetens inom futsalen. Sasa är också en av två futsalutvecklare i Småland som är ute och utbildar nya futsaltränare.

Tjena Sasa, hur känns det att vara tillbaka?
Det känns jättebra och spännande att vara tillbaka!
Jag har följt förening på nära håll ända sedan jag lämnade och det känns som att föreningen tagit stora kliv åt rätt håll.

Vad fick dig att hoppa på resan igen?
Framförallt är det för att jag upplever FC Kalmar som en positiv förening med goda ambitioner som motsvarar det jag själv tycker.
Sedan finns det också mycket folk i föreningen som jag tycker om och uppskattar så när jag fick frågan kändes det självklart att hjälpa till.

Vad blir din roll i föreningen?
Min roll i förening blir att sitta med i den nybildade sportgruppen och se till att den gör ett bra jobb.
Vi kommer att arbeta med den övergripande sportsliga organisationen i föreningens alla lag.

Vad har ni för utmaningar och mål inom det sportsliga i föreningen?
Utmaningarna är enorma såklart med allt från ekonomi, organisation, resultat med mera och för blir det viktigt att vi alla hjälps åt och får föreningen att växa.
De sportsliga målen är självklara för oss, vi vill upp i SFL och vi vill vara en hållbar förening över tid där vi tillsammans med våra samarbetspartners bygger en förening som vilar på rätta värderingar.

Varmt välkommen tillbaka Sasa och stort lycka till!

Se fler nyheter