FC Kalmar - Futsal
SERIEPREMIÄR & Peiman Eliassis tankar inför söndagen!

SERIEPREMIÄR & Peiman Eliassis tankar inför söndagen!

Äntligen drar serien igång och det med en resa till huvudstaden för att bekanta oss med Sicka IF (Nacka Juniors FF). Nacka Juniors FF har gått i graven men samtidigt återuppstått och i en ny rekonstruktion under namnet Sicka IF. Det blir ett spännande möte för oss i FC Kalmar när vi möter ett lag som förgående säsong tillhörde SFL (Svenska Futsalligan).

Peiman Eliassi, huvudtränare FC Kalmar

Nu har FC Kalmar varit igång i snart två månader. Hur har det sett ut på träningarna?

– Det har varit två nyttiga och intensiva månader för mig och Wayne Palmborg. Vi har hittat rätt spelare till truppen för att ersätta de duktiga spelare som valt och lämna oss, så vi har haft fullt upp. Träningarna har gått bra med mycket taktik för att bli svårlästa för våra motståndare.

Hur känns det att serien drar igång nu på söndag?

– Det ska bli väldigt roligt och intressant för mig att se hur vi står upp mot ett bra och ungt lag som Sickla IF är. Ett lag som trillade ut SFL förgående säsongen.

Hur ser truppläget ut?

– Jag är väldigt nöjd över vår trupp. De viktiga pjäserna från förra säsongen är kvar och blir vår viktiga stomme under säsongen 20/21. Vi har fått in nya duktiga spelare som har överraskat och anpassat sig snabbt till futsalen.

Vad ska våra supportrar förvänta sig av årets trupp?

– Jag tror att fansen kommer att se en gladare offensiv futsal med många olika löpningar. Där har vi utvecklats och tagit nya steg i rätt riktning.

Vad vill du och laget hälsa våra supportrar?

– Jag & laget med ledare och styrelse vill hälsa att vi saknar våra underbara supportrar och ska försöka göra allt för att inte göra er besvikna!

Vart kan våra supportrar vända sig för att se matchen nu på söndag?

– Solidsport. Vi kommer att livesända matchen på Solidsport!

Länk: https://solidsport.com/fc-kalmar/watch/sickla-if-fc-kalmar

Se fler nyheter