FC Kalmar - Futsal
SVEN SPARAVEC, NY FYSIOTERAPEUT HOS FC KALMAR!

SVEN SPARAVEC, NY FYSIOTERAPEUT HOS FC KALMAR!

FC Kalmar förstärker den medicinska organisationen kring den sportsliga verksamheten med en ny fysioterapeut, Sven Sparavec. Vi har hög belastning med många träningar och matcher. Det gör att vi måste förse spelarna med ännu mer support.

Wayne Palmborg har tillsammans med FC Kalmars organisation drivit processen att hitta rätt rekryteringar till staben. Nu är namnet klart: Sven Sparavec!

Wayne Palmborg:

– Det är en kompetent yrkesman med bra personlighet som kommer att hjälpa oss längs resan med vår dam och herrverksamhet. Våra spelare måste få bra stöd för att hålla sig skadefria och när väl skadan är framme få rätt hjälp i rätt tid. Jag är mycket glad över att Sven valde att ansluta till oss

Sven Sparavec:
– Jag är sjukgymnast eller fysioterapeut som det heter nu. Jag har drivit Svens Sjukgymnastik i 32 år i Kalmar. Jag har 8 års utbildning och har jobbat med många klubbar. Att nämna är FC Köpenhamn, Kalmar AIK, då i superettan, IFK Kalmar, Lindsdals IF, Färjestadens Goif och nu i FC Kalmar. Min roll hos FC Kalmar blir att se till att våra spelare håller sig skadefria och återkommer till spel snarast möjligt.

Se fler nyheter