FC Kalmar - Futsal
Tack för din tid Ignatius!

Tack för din tid Ignatius!

Ignatius Malki kommer under kommande säsong inte att spela för FC Kalmar då han flyttar hem till Norrköping.

Ignatius kom till FC Kalmar under föregående säsong och tog Kalmar med storm. Han blev snabbt en publikfavorit bland våra supportrar och levde upp till dom stora förväntningarna föreningen hade på honom. Ignatius hamnade också på 29e plats bland Kalmars största sportprofiler, vilket också är ett rekord då ingen annan futsalspelare i Kalmar mäktat med det.

Ignatius Malkis ord:
-Jag vill börja med att tacka föreningen, tränaren, spelarna och alla dom som hjälpte till runt föreningen. FC Kalmar är en förening jag alltid kommer att ha i mitt hjärta. Dom är som en familj och tog hand om mig och min familj på ett sätt jag aldrig kommer att glömma. Det är en mycket professionell föreningen som har allt för att lyckas. Jag kommer att sakna matcherna på Akea Arena. Stämningen och den publiken finns inte någon annanstans i futsalsverige.
Den stora anledningen till att jag inte fortsätter i FC Kalmar är att det inte är optimalt för mig att pendla och jag behöver spela i ett lag i min egna hemstad.
Jag vill också tacka två personer lite extra och det är Peter Eliasson och Zana Eliassi.
FC Kalmar förtjänar att spela i SFL och jag är säker på att föreningen kommer att göra det inom närmsta framtiden. Jag kommer att sakna FC Kalmar och publiken!

Tack Ignatius för din tid hos oss och allt du gjorde för föreningen. Du kommer att vara saknad av oss och av Kalmarpubliken.

Lycka till i ditt nästa kapitel!

Se fler nyheter