FC Kalmar - Futsal
TRYOUT – CIS Futsalgymnasium

TRYOUT – CIS Futsalgymnasium

Nu när det är möjligt att bedriva inomhusaktiviteter spänner CIS och FC Kalmar bågen och bjuder in på tryout till CIS futsalgymnasium. Du som går i årskurs nio och vill kombinera studier med futsal är välkommen att besöka oss på tryout.

CIS

CIS Internationella är en modern gymnasieskola i centrala Kalmar som hösten 2021 startar upp futsalgymnasium tillsammans med FC Kalmar. Skolar flyttar även till gamla högskolans universitetsbibliotek som ligger ett stenkast bort från Kalmar Sportcenter.

FC Kalmar

FC Kalmar har idag en dam och herrsektion. Bägge lag spelar i division 1. Utöver fin futsal vill FC Kalmar alltid bjuda på ett häftigt evenemang för hela familjen. Säsongen 19/20 hade FC Kalmar ett publiksnitt på 637 åskådare, vilket var det högsta publiksnittet i Division 1 och det tredje högsta publiksnitt bland lag i Svenska Futsalligan, SFL. Inför säsongen 20/21 kommer FC Kalmar ha dam och herrlag i division 1 samt ett ungdomslag i division 2.

INFORMATION

Datum: 8 & 10 Februari

Plats: Kalmar Sportcenter I A-Hall

Måndagen den 8 februari: 18:30 – 20:00

Onsdagen den 10 februari: 20:00 – 21:30

Sasa Sjanic, futsalutvecklare i FC Kalmar kommer hålla i träningarna tillsammans med fler andra inom FC Kalmar.

Du får om du vill anmäla dig till bägge dagarna och vi ser att du är ombytt och redo 15 minuter innan träningsstart. Medtag inomhusskor, kläder för aktiv rörelse och egen vattenflaska.

ANMÄL DIG / STÄLL FRÅGOR:

FC Kalmar

Arnel Vuckic – Ordförande i FC Kalmar

073 441 94 29

info@fckalmar.se

CIS – IDROTTSGYMNASIUM

Marcus Rydholm – Ansvarig CIS Idrottsgymnasium

076 391 49 54

marcus.rydholm@cis.se

Se fler nyheter