FC Kalmar - Futsal
WOJCIECH BOREK FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

WOJCIECH BOREK FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

Wojciech Borek och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 som gör att den unge burväktaren representerar FC Kalmar under kommande säsong. Wojje är en duktig målvakt med härliga reflexer som är väldigt mogen i sitt spel. Wojciech blir vår femte spelare som skriver kontrakt inför säsongen 21/22.

”Jag väljer att förlänga med FC Kalmar eftersom klubben har satt höga mål med en klar och tydlig plan för att uppnå dem och därför vill jag vara med på denna spännande resa” säger Wojciech.

Sportchef Wayne Palmborg;

– Jag är riktigt glad över att Wojciech valt att fortsätta hos FC Kalmar. Wojje är en ung målvakt som är relativt ny inom futsalen men efter det jag sett av honom känns det som han spelat futsal i flera år. Han har stor potential att gå väldigt långt i sin karriär och jag tror att han en dag kommer att få spela för landslaget i futsal. Så mycket tror jag på Wojje!

Se fler nyheter