FC Kalmar - Futsal
ZANA ELIASSI FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

ZANA ELIASSI FÖRLÄNGER MED FC KALMAR!

Zana Eliassi och FC Kalmar är överens om ett kontrakt på 1+1 och FCK är väldigt glada över signaturen av trotjänaren. Zana har varit med från start och känner till föreningen både innanför och utanför spelplan. Zana blir därmed den första spelaren att krita på ett kontrakt inför säsongen 21/22.

”Självklart vill jag fortsatta och vara med på denna spännande resa med föreningen. Föreningen har åstadkommit mycket runt alla områden och har mycket kompetenta och drivna människor i organisationen. Jag tror på föreningens visioner och mål samt den röda tråden som styrelsen och sportgruppen presenterat” säger Zana Eliassi.

Sportchefen Wayne Palmborg;

– Jag är väldigt glad över att Zana väljer att förlänga med FC Kalmar. Jag var aldrig orolig över förlängningen då jag vet hur mycket FC Kalmar betyder för honom. Med Zana får vi en spelare som alltid ger 100% på banan och som är energisk och vill väl till samtliga spelare, ledare och övriga inom FC Kalmar. Zana betyder väldigt mycket för FC Kalmar med sitt driv inom det sportsliga och för föreningen i stort.

Se fler nyheter