Loading. Please wait.

MÅNADSGIVARE

BRONS MEDLEM 30KR/MÅN

1IX SÄSONGSKORT

SILVER MEDLEM 50KR/MÅN

2X SÄSONGSKORT

GULD MEDLEM 100KR /MÅN

2X SÄSONGSKORT
1X SUPPORTERTRÖJA

DIAMANT MEDLEM 200KR/MÅN

1X SUPPORTERTRÖJA
2X SÄSONGSKORT
IX MATCHTRÖJA
https://www.fckalmar.se/wp-content/uploads/2023/08/INKaGG-MaNADSGIVARE-640x741.jpg

BLI MÅNADSGIVARE

FC Kalmar bedriver en elitverksamhet för både dam- och herrlag, en ungdomssatsning samt ett stort samhällsengagemang där inkludering i utsatta områden är i fokus. Genom att bli månadsgivare kan du stödja föreningen i deras viktiga arbete. Det är superenkelt!

Genom att klicka på länken ”Månadsgivare” nedan kommer du till formuläret där du enkelt kan teckna dig för autogiromedgivande. Din månatliga gåva gör en verklig skillnad och bidrar till att vi kan fortsätta vår verksamhet på bred front.

Som månadsgivare får du unik möjlighet att vara en del av FC Kalmar-familjen och på så sätt vara med och forma framtidens idrott. Du stöttar inte bara våra elitlag, utan även vår ungdomssatsning och vårt samhällsengagemang där vi fokuserar på inkludering i utsatta områden. Tillsammans kan vi skapa positiva förändringar och ge fler möjligheten att delta i idrottsaktiviteter och gemenskap.

Vi uppskattar varje bidrag, stort som smått. Din regelbundna gåva som månadsgivare gör det möjligt för oss att planera och genomföra olika projekt och satsningar på ett mer långsiktigt och hållbart sätt.

Tillsammans kan vi göra skillnad!


Genom att Swisha ett valfritt belopp får du möjligheten att ge ditt stöd på ett smidigt och direkt sätt. Varje gåva kommer att användas för att fortsätta utveckla vår förening, stötta våra lag och satsningar samt driva vårt samhällsengagemang.