Loading. Please wait.

VÄLKOMMEN VINICIUS RODRIGUES!

spelare mall fc kalmar (1) kopiera 2

FC Kalmar är glada att kunna meddela att man ingått ett avtal med den hårdskjutande Vinicius Rodrigues. Parterna har enats om ett avtal som sträcker sig över säsongen 23/24.

Vinicius är en spelare FC Kalmar haft ögonen på sedan föreningen mött honom i Dribbla United FK under säsongen 2021/2022. Vinicius är en hårdskjutande, teknisk och snabb vinge som gillar att utmana sin motståndare.

Arnel Vuckic, sportgruppen:
– Vinicius Rodrigues har vi följt sedan en längre tid tillbaka. När vi äntligen fick chansen att signera honom var vi snabbt framme. Vi är väldigt nöjda med att Vinicius spelar för FC Kalmar under säsongen 2023/2024.

Vinicius Rodrigues:
– Jag är väldigt tacksam för möjligheten att vara en del av FC Kalmar. Mina mål är att hjälpa laget att nå sina uppsatta mål och att göra mitt bästa under varje träningspass och match. Jag vill bidra med många mål och assist från min sida och jag längtar att få spela på Akea Arena inför vår hemmapublik.

Foto: Magnus Johnsson/Fototjänster

z na