Loading. Please wait.

VÄLKOMMEN HENRIK RODRIGUEZ!

VÄLKOMMEN HENRIK RODRIGUEZ!

FC Kalmar är glada att kunna meddela att man har ingått ett avtal med den meriterade poängspelaren Henrik Rodriguez. Parterna har enats om ett avtal som sträcker sig över säsongen 23/24.

Henrik Rodriguez är 28 år och ansluter från Örebro FC där han förra säsongen stod för 19 mål och var en starkt bidragande orsak till att Örebro FC fortsatt spelar i SFL även denna säsongen.

Adnan Beckovic, sportchef:

–Det här är en klasspelare i SFL. Vi behövde få in en poängspelare och i Rodriguez får vi verkligen det vi söker, en spelare med mycket fart som spelar med hög intensitet och kan göra det där lilla extra.

–Med sin rutin i svensk futsal och sina meriter från Champions League så är jag helt övertygad om att han kommer göra skillnad i FC Kalmar.

Henrik Rodriguez:

–FC Kalmar kom tidigt i kontakt med mig och det har känts oerhört bra sen första stunden. Mottagandet från alla i klubben har varit väldigt professionellt och det att vi delar synen på mål och visioner har gjort valet enklare.

–Jag var redo för nästa steg i karriären och det här känns som helt rätt plats att göra det på. Jag ser fram emot att komma in i gruppen och påbörja arbetet.

📸Foto: Magnus Johnsson/Fototjänster