Loading. Please wait.

Tack Arben Sula!

Tack Arben Sula!

Efter en framgångsrik och inspirerande period som huvudtränare för FC Kalmar, har Arben Sula beslutat att lämna sitt uppdrag. Anledningen är tidsbrist efter att ha fått tillökning i familjen, vilket gör det svårt för honom att kombinera sitt arbete tillsammans med dubbla tränarroller inomhus och utomhus.

Under Sulas ledning har FC Kalmar uppnått flera historiska milstolpar. Hans taktiska skicklighet, passion och obevekliga engagemang har lyft laget till nya höjder och etablerat klubben som en kraft att räkna med.

”Arben Sula har varit en fantastisk ledare och en ovärderlig tillgång för FC Kalmar” säger klubbens ordförande. ”Hans engagemang och hängivenhet har varit enastående, och hans bidrag till klubbens framgångar kommer alltid att vara ihågkomna. Vi är djupt tacksamma för hans tid hos oss och respekterar hans beslut att prioritera sin familj och tid.”

Sula själv uttryckte sin tacksamhet och stolthet över sin tid i klubben. ”Det har varit en stor ära att få leda FC Kalmar. Jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och tacksam för alla underbara människor jag har fått arbeta med. Beslutet att lämna klubben har varit svårt, men nödvändigt för att kunna balansera mina övriga åtaganden. Jag önskar laget och klubben fortsatt framgång.”

FC Kalmar har nu inlett sökandet efter en ny huvudtränare som kan fortsätta bygga på den starka grund som Arben Sula har lagt. Klubben och dess supportrar kommer alltid att minnas och uppskatta hans betydande bidrag till vår gemensamma framgång.

Vi vill rikta vårt djupaste tack till Arben Sula för hans enastående insatser och önskar honom allt gott i framtiden

🤍 🖤

För frågor eller mer info, kontakta Peter, FC Kalmar sportgrupp. 073-387 29 82!