Loading. Please wait.

AXD SWEDEN – NY PARTNER

AXD SWEDEN – NY PARTNER

AXD Sweden kommer in som en ny sponsor till FC Kalmar.

AXD Sweden AB är ett företag som specialiserar sig på tillverkning av möbler, inredningar, montrar för mässor samt erbjuder legotillverkning av olika träprodukter. Vi är också experter inom golv och golvlister. Vårt dotterbolag, AXD Industrihus AB, är ett fastighetsbolag som förvaltar och hyr ut lokaler till olika industri- och lagerföretag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som behöver lagerlokalfer.

Azads egna ord:

”Jag är stolt över att vara er sponsor och jag vill dela med mig av varför jag valde att stödja er. Förutom den fantastiska fotbollen ni spelar, imponerar jag även över ert engagemang i samhällsfrågor och ert fokus på att göra skillnad. Genom era aktiviteter och insatser sprider ni glädje och positiv energi i Kalmar. Ni är en förebild för hur sport kan vara en kraftfull drivkraft för förändring och sammanhållning.

Jag tror på era värderingar och den positiva påverkan ni har på samhället. Det är en ära för mig att vara en del av ert team och bidra till att forma en bättre framtid för vårt samhälle. Tillsammans kan vi fortsätta att inspirera och göra skillnad i Kalmar.

Tack för allt ni gör och fortsätt att vara en stark kraft för förändring!”

Tack AXD Sweden för ert förtroende och stöd!

z na